Ellen schrijft voor jou

Naast mijn juridische werkzaamheden ben ik een hele tijd geleden reeds begonnen met het schrijven van voornamelijk commerciële teksten. Inmiddels groeien mijn werkzaamheden als tekstschrijver en wordt steeds duidelijker op welke teksten ik me wil toeleggen. Met “Ellen schrijft voor jou” heb ik een nieuw bedrijf opgezet dat binnenkort zichtbaarder zal worden via een eigen huisstijl en website.

Momenteel kan je mij inschakelen als tekstschrijver voor het opstellen van persoonlijke portretten, zakelijke artikelen, speeches, afscheidsredes en een zakelijke (social media) pitch. Daarbij ga ik op verzoek nog een stapje verder door je ook te coachen om teksten zelf authentiek voor te dragen. Want ja, écht waar, ook jij kan dat!

Tekstschrijven doe ik voor een vast tarief dat wordt vastgesteld zodra we besproken hebben wat je wensen zijn. Vervolgens is het aan mij om ervoor te zorgen dat jouw teksten het gewenste effect hebben.

De door Ellen schrijft voor jou aangeleverde teksten zijn vlot leesbaar en voor te dragen en brengen jouw boodschap over op de wijze waarop jij dit wenst.

Ellen Kupers